Кава в зернах BELLINI RUBINO

Топ
Немає в наявності
0
Код товару: 433765273
410 грн.
Знайшли дешевше?
Скорочений опис
Кава для побачень та довгоочікуваних зустрічей. Букет сорту: Насичена кава з легко помітними відтінками горіхів та шоколаду. Після смак супроводжується легкою карамельною кислинкою. Висока насиченість чудово допо... Читати далі...

Загальні характеристики
властивості Натуральний Вміст кофеїну середній Країна виробник Італія Сорт змішаний Ступінь обсмажування середня (віденська) Упаковка вакуумний пакет з клапаном Фасування (г) 1000 Одиниці виміру кг Тип В зернах
Всі характеристики

Кава для побачень та довгоочікуваних зустрічей.

Букет сорту: Насичена кава з легко помітними відтінками горіхів та шоколаду. Після смак супроводжується легкою карамельною кислинкою. Висока насиченість чудово доповнюється солодкуватими нотами і робить цю кава незрівнянними в еспресо.

  • Походження бленда: Південна Америка, Східна Африка, Індія, Південно-Східної Азії.
  • Сорт: купаж, арабіка 65% і робуста 35%
  • Спосіб обсмажування: повітряно-вакуумний

Аромат десерту тірамісу немов огортає оксамитом густого гарячого шоколаду,вершкового крему і залишає карамельний смак. Варто лише купити каву, приготувати її- і чудовий смак першого ковтка перенесе нас у романтичну обстановку віденської кав`ярні. Напій наповнить кімнату чарівним солодким ароматом свіжої випічки та шоколадних еклерів.

Кава BELLINI RUBINO знайомить з першими кавовими традиціями ,прийнятими в Європі. Вважається, спочатку каву там подавали без молока та цукру, але пропонували вибрати солодкий десерт до напою. Тому тонкі нотки бісквіту  які в даному сорті стануть приємним доповненням до насиченого кавового смаку.

Для приготування "Кава по- віденські" потрібно уважно підібрати воду. Вода прямо з- під крана без роходження додаткового очищення не підходить, тому що в ній може бути надмірна кількість сторонніх домішок, що негативно впливають на якість напою. 

Для приотування кави краще купувати бутильовану воду з низьким вмістом кальцію і натрію, рН якої близько  7, а загальна мінералізація- 100- 150 м г/л.

Поєднуючи в будь-якому способі приготування два вище зазначених інгредієнта -каву віденського обсмажування і  м`яку воду ,- ви отримаєте справжнісіньку якісну каву по- віденськи.


 


Основні характеристики:
властивості Натуральний
Вміст кофеїну середній
Країна виробник Італія
Сорт змішаний
Ступінь обсмажування середня (віденська)
Упаковка вакуумний пакет з клапаном
Фасування (г) 1000
Одиниці виміру кг
Тип В зернах

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Viber Написати Email Замовити дзвінок