Кофе+ ☕ : Bellini
Найкращий засіб для підняття настрою
Будь-якої пори року, будь-якої пори дня кожна людина може подарувати собі кілька хвилин справжньої насолоди, випивши чашечку смачної ароматної кави. Багато варіантів приготування класичних або авторських рецептів дозволяють підібрати напій, що ідеально відповідає індивідуальним смаковим уподобанням. Але далеко не спосіб приготування і рецепт є вирішальними чинниками в смакових характеристиках. Насамперед вони залежать від того, якої якості зерна використовуються для створення рукотворного шедевра, здатного підбадьорити та підняти настрій.
На сучасному ринку асортимент кави в зернах досить широкий та різноманітний. Можна легко придбати в мережі як ексклюзивні дорогі моносорти або бленди, так і більш бюджетні варіанти. Серед цього видового різноманіття якісно виділяється зернова кава“Bellini”. Бренд досить давно присутній на світовому ринку, тому встиг обзавестися великою армією шанувальників у всьому світі. Якість зерен у пачках відповідає високим стандартам якості, але при цьому ціна відрізняється доступністю для середньостатистичного покупця.
Різновиди зернової кави “Bellini”
Як і багато інших виробників, компанія “Bellini” виготовляє свій продукт у кількох варіаціях для того, щоб кожен поціновувач міг легко знайти ідеальний напій. На нашому сайті kavaplus.com.ua можна придбати такі позиції:
- Classico;
- Rubino;
- Espresso Italiano Nero,
- Espresso Italiano Acquamarina,
- Espresso Italiano Gold,
- Espresso Italiano Rosa,
- Espresso Bar.
Для створення блендів використовується сировина з найкращих регіонів, кліматичні умови та родючий ґрунт яких дозволяють ягодам повноцінно дозрівати. Арабіка та робуста проходять кілька етапів контролю якості, що дозволяє італійському виробнику постачати на ринок відмінний продукт за помірною вартістю. Приготовлений за східним рецептом у турці на гарячому піску або в сучасній кавомашині напій із зерен“Bellini” виходить неймовірно ароматним, з насиченим обволікаючим смаком і приємним густим післясмаком. Бленди чудово підходять як для виготовлення класичного еспресо, так і для створення складних кавових композицій.
Основні критерії вибору кави у зернах
Для тих, чиє життя нерозривно пов'язане з кавою, не важко підібрати собі ідеальний бленд. Але тим, хто тільки починає цікаве знайомство з сортами та різновидами напою, буває складно визначитися з вибором. Щоб полегшити собі завдання, варто запам'ятати кілька важливих визначальних аспектів. В основному для виробництва зернової кави використовуються такі сорти, як арабіка та робуста. Перший відрізняється значним вмістом кофеїну та яскравою фруктовою кислинкою. Другий містить трохи менше кофеїну, а солює в ньому благородна приємна гіркота.
Кавові сомельє радять новачкам починати знайомство із зерновою кавою з купажованих різновидів із відсотковим співвідношенням зерен 50/50. Надалі можна буде зрозуміти, який смак хочеться зробити переважним, і варіювати відсотки на власний розсуд. Крім складу, на смак кави у зернах впливають такі характеристики:
- регіон походження;
- час збирання ягід на плантаціях;
- кліматичні умови регіону проростання;
- спосіб сушіння;
- метод обсмажування;
- інтенсивність обсмажування.
Ідеальним варіантом за всіма перерахованими характеристиками є кава “Bellini”, купити яку в Україні можна в нашому мережевому бутику “КАВА+”.