Кава + ☕: Garibaldi
Відмінна італійська класика
Кожна людина має свої індивідуальні смакові уподобання, але щодо деяких продуктів і напоїв вони збігаються. Зокрема, це стосується кави. Його люблять і із задоволенням п'ють у всіх куточках світу. Цей універсальний напій підходить як для вживання вранці, так і ввечері як діжестив або аперитив. На сьогодні існує безліч найрізноманітніших варіантів і рецептів приготування цього напою, але дуже важливо підібрати для цього якісні, добре обсмажені зерна.
“Гарибальді” - це відома італійська кава, яка виробляється з 1960-го року. Засновниками компанії є нащадки національного героя Італії Дж. Гарібальді. Спочатку невелика компанія займалася лише обсмажуванням кавових зерен для інших брендів, але через 40 років після заснування власники зважилися запустити у виробництво власну торгову марку. Ідея увінчалася успіхом, адже бленди були прихильно зустрінуті та гідно оцінені любителями справжньої високоякісної кави.
Кофе “Garibaldi” - ідеальні купажі за доступною ціною
Майже за півстоліття професійної обсмажування зерен співробітники компанії Гарібальді зуміли знайти ідеальний баланс для кожного виду в залежності від сорту кави. Це дозволило відразу подарувати світові унікальний, неймовірно смачний бленд. До сьогодні технології, за якими проводиться відбір сировини та обсмажування, тримаються в найсуворішому секреті. В Україні купити оригінальну італійську каву 'Garibaldi' можна у офіційного імпортера 'КАВА+'. У нас представлені наступні ароматні бленди цієї зернової кави:
- Intenso;
- Top Bar;
- Gusto Oro;
- Gusto Dolce;
- Espresso Bar;
- Dolce Aroma;
- Espresso 24.
Крім цих популярних сортів, на нашому офіційному сайті також можна придбати мелену каву та в монодозах.
Зернова кава була і залишається найсмачнішою та ароматнішою після приготування. Пояснюється це тим, що натуральні олії, що входять до складу кавового зерна, мають властивість зникати через деякий час після помелу. Навіть при правильному зберіганні у спеціальній фольгованій упаковці з прошарком з вощеного паперу мелена кава з часом втрачає свої смакові характеристики. Для зерна ж це не характерно, тому завжди краще купувати каву “Гарибальді” в зернах.
Який бленд краще?
Однозначної відповіді це питання немає. Потрібно розуміти, що купажування кави має на увазі з'єднання під час обсмажування або після неї зерен сорту арабіки та робусти. Підсумковий смак напою залежатиме не тільки від способу та виду обсмажування, а й від відсоткового співвідношення сортів. Деякі гурмани воліють готувати напій з моносортів, але його смак можуть оцінити тільки ті люди, які відмінно розуміються на витончених відтінках смаку і запаху. Але для багатьох чиста арабіка може здатися надто кислою, а робуста – гіркою.
Інтенсивно виражені смакові відтінки кожного сорту, гармонійно переплітаючись і доповнюючи один одного в купажі, створюють неймовірні композиції, що підкорюють серця першого ковтка. Саме тому на ринку найбільшою популярністю користуються майстерно створені професіоналами своєї справи бленди. У Києві, Дніпрі, Одесі та інших містах замовити онлайн справжню італійську каву Garibaldi завжди можна на нашому офіційному сайті kavaplus.com.ua.