Кава в зернах BELLINI RUBINO
Кава для побачень та довгоочікуваних зустрічей.
Букет сорту: Насичена кава з легко помітними відтінками горіхів та шоколаду. Після смак супроводжується легкою карамельною кислинкою. Висока насиченість чудово доповнюється солодкуватими нотами і робить цю кава незрівнянними в еспресо.
- Походження бленда: Південна Америка, Східна Африка, Індія, Південно-Східної Азії.
- Сорт: купаж, арабіка 65% і робуста 35%
- Спосіб обсмажування: повітряно-вакуумний
Аромат десерту тірамісу немов огортає оксамитом густого гарячого шоколаду,вершкового крему і залишає карамельний смак. Варто лише купити каву, приготувати її- і чудовий смак першого ковтка перенесе нас у романтичну обстановку віденської кав`ярні. Напій наповнить кімнату чарівним солодким ароматом свіжої випічки та шоколадних еклерів.
Кава BELLINI RUBINO знайомить з першими кавовими традиціями ,прийнятими в Європі. Вважається, спочатку каву там подавали без молока та цукру, але пропонували вибрати солодкий десерт до напою. Тому тонкі нотки бісквіту які в даному сорті стануть приємним доповненням до насиченого кавового смаку.
Для приготування "Кава по- віденські" потрібно уважно підібрати воду. Вода прямо з- під крана без роходження додаткового очищення не підходить, тому що в ній може бути надмірна кількість сторонніх домішок, що негативно впливають на якість напою.
Для приотування кави краще купувати бутильовану воду з низьким вмістом кальцію і натрію, рН якої близько 7, а загальна мінералізація- 100- 150 м г/л.
Поєднуючи в будь-якому способі приготування два вище зазначених інгредієнта -каву віденського обсмажування і м`яку воду ,- ви отримаєте справжнісіньку якісну каву по- віденськи.